Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Anunturi Imobiliare Chintelnic

Teren extravilan 9300 mp - Sieu Magherus, jud. Bistrita Nasaud 12.225€

Teren extravilan 9300 mp - Sieu Magherus, jud. Bistrita Nasaud

Chintelnic, Chintelnic

Se vinde la licitatie publica teren in suprafata totala de 9300 mp, alcatuit din 4 parcele, localizat in sat Chintelnic, com. Sieu Magherus, jud. Bistrita Urmatoara licitatie va avea loc in 01.09.20[...]

12.225€ 9300 m2 Teren agricol Localizare

Ultimele stiri:

Anul 2020 este un an atipic din toate punctele de vedere. Iar dacă discutăm din punct de vedere imobiliar, 2020 s-a dovedit unul suprinzator. Niciun specialist imobiliar nu a putut spune cu exactitate care va fi trendul… Unii analiști au conturat ideea unei crize imobiliare apoteotice, alții au vehiculat o scădere mare a prețurilor, în timp ce anumiți experți imobiliari au pus accentul strict pe adaptarea prețurilor la cerere versus ofertă.

Starea de urgenta a trecut, starea de alerta a ramas! Efectele pandemiei se resimt in piata imobiliara, o multime de informatii vehiculand o potentiala criza economica si scaderi drastice de preturi ale proprietatilor. Pe fondul incertitudinilor din piata preturile la vanzare din ultima perioada s-au ajustat. Scaderea a inceput sa se resimta dupa ridicarea starii de urgenta, ca efect al constrangerilor economice si sociale din timpul Lock-Downului, dar si al scaderii cererii de cumpare de pe unele segmente.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Imobiliare.net te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu