Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Anunturi Imobiliare Dumbrava

Teren + cabana  in loc.Dumbrava, jud. Bistrita Nasaud 86.000€

Teren + cabana in loc.Dumbrava, jud. Bistrita Nasaud

Dumbrava (Livezile), Dumbrava

Se vinde la lciitatie publica teren intravilan in suprafata totala de 12,800 mp compus din 3 parcele de teren alaturate, impreuna cu cabana avand regim de inaltime P+2, din lemn, neitabulata, in supra[...]

86.000€ 245 m2 Casa/Vila Localizare

Ultimele stiri:

Astazi discutam despre piata imobiliara din Iasi, despre cum au fost afectate agentiile imobiliare de aici si despre ce isi propun sa faca in perioada starii de urgenta impusa de autoritati brokerii imobiliari ieseni. Discutam cu una dintre cele mai cunoscute si apreciate figuri imobiliare din Iasi, Radu Petrila, manager al Gladiator Imobilare, care ne va spune exact cu ce arme lupta impotriva Covid19, cine iese castigator dupa aceasta pandemie si daca agentii imobiliari vor ramane in picioare in acest colosseum imobiliar impanzit de pandemie.

Pentru episodul 7 al seriei de interviuri cu personalitati imobiliare am ales sa prezentam punctul de vedere al unui manager tanar de agentie imobiliara, Sebastian Avramoiu, un tanar pasionat si dedicat real estate-ului romanesc. Acesta conduce agentia imobiliara Royal Home Investment, care a cunoscut o crestere spectaculoasa de la lansarea acesteia in piata datorita spiritului intreprinzator al echipei .

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Imobiliare.net te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu