Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Fantanele, Fantanele

€90.000

Detalii despre proprietate

Va oferim spre achizitie o proprietate formată dintr-un teren în suprafață de 1.226 mp și o cabana din lemn amplasată pe el, în suprafață utila de 64 mp, situată în satul Fantanele, in imediata apropiere a Sibiului.

Cabana este construită din lemn pe stalpi de beton și este amplasată pe teren astfel încât să beneficiati de peisajul superb din imprejurimi.

Ea oferă la parter o cameră de zi spațioasă cu iesire pe terasa unde este amenajata bucataria, o scara intarioara din lemn care face accesul la etaj unde regasim dormitorul. Cabana este luminată natural si beneficiaza de ferestre din lemn si geam termopan.

Cabana a beneficiat de renovari recente, acoperisul a fost schimbat si extins format din invelitoare metalica, folie anticondens si izolatie termica din vata minerala de 10 centimetri si placat cu lemn, pardoseala de asemenea este izolata cu polistiren de 3 centimetri si podit cu lemn.

Ea este echipata cu aragaz alimentat la butelie pe gaz, convector de caldura alimentat la butelie de gaz, boiler, frigider. Cabana ramane mobilata, in partea de jos este o masa cu scaune iar sus 2 paturi. Separat mai beneficiati de un pachet consistent de unelte pentru gradinarit si echipamente (masina electrica de tuns iarba, motocositoare, etc.).

Terenul este destul de mare pentru a permite o grădină extinsă, cu spațiu pentru flori și plante și pentru a avea zone de relaxare, unde se poate sta la soare sau se poate admira priveliștea. Există, de asemenea, suficient spațiu pentru a parca mai multe mașini la intrarea in curte.

Casa este racordată la utilitati precum: curent, apă, restul se afla in fata portii, avand un front stradal de 15 metri.

Valoarea de achizitie este de 90.000 euro negociabil. ID intern: 1616.

Despre Agentie

Atum Imobiliare

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa
Incalzire: Calorifere

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Lemn

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Partial

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

Anunturi recente:

Apartament 2 camere Magheru, Bucuresti 60 m2 2 camere Localizare 400€
Spatiu industrial Balotesti, Pitesti 4975 m2 Spatiu industrial Localizare 23.000€
Apartament 3 camere Lujerului, Bucuresti 99 m2 3 camere Localizare 295.900€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Imobiliare.net te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu