Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Anunturi Imobiliare Simeria

Casa P+1E si teren 1.080 mp, Simeria, Jud. Hunedoara 75.258€

Casa P+1E si teren 1.080 mp, Simeria, Jud. Hunedoara

Simeria, Simeria

Casazela va propune spre vanzare o casa si teren in suprafata de 1.080 mp, situate in localitatea Simeria, Jud. Hunedoara. Proprietatea este compusa din: teren intravilan in suprafata totala de 1.080[...]

75.258€ 691 m2 Casa/Vila Localizare

Ultimele stiri:

Starea de urgenta a trecut, starea de alerta a ramas! Efectele pandemiei se resimt in piata imobiliara, o multime de informatii vehiculand o potentiala criza economica si scaderi drastice de preturi ale proprietatilor. Pe fondul incertitudinilor din piata preturile la vanzare din ultima perioada s-au ajustat. Scaderea a inceput sa se resimta dupa ridicarea starii de urgenta, ca efect al constrangerilor economice si sociale din timpul Lock-Downului, dar si al scaderii cererii de cumpare de pe unele segmente.

Cordia International Zrt. a achiziționat dezvoltatorul britanic Blackswan, aceasta fiind cea mai recentă etapă a expansiunii sale internaționale. Cordia a finanțat tranzacția utilizând fonduri obținute din emisiunea de obligațiuni din cadrul Sistemului de Finanțare a Obligațiunilor pentru Creștere al Băncii Naționale a Ungariei. Achiziția permite Blackswan să livreze proiecte în valoare de 550 milioane GBP în zona West Midlands.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Imobiliare.net te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu