Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Jocurile Olimpice de vară din 2024 - Câte probe vor avea loc în această ediție? (P)

Postat de Admin

Jocurile Olimpice de vară din 2024, programate să se desfășoare la Paris între 26 iulie și 11 august, promit să fie o ediție memorabilă. Deja primele surprize ni le-au oferit organizatorii, când au decis ca ceremonia de începere să se desfășoare de-a lungul Senei, pe un traseu lung de 6 km.

Titirez.ro: Pe fondul popularității crescânde a platformelor de social media, promovarea în mediul online a devenit cu atât mai importantă – inclusiv pentru jucătorii din imobiliare

Postat de Admin

Adriana Drăgușin

Pe 15 iunie, Divertiland Water Park dă startul verii! Numărul vizitatorilor per sezon ajunge la 150.000 de persoane

Postat de Admin

Adriana Drăgușin

Amenajarea grădinii de la A la Z: 35% din vânzările anuale ale HORNBACH la categoria grădină sunt realizate primăvara (P)

Postat de Admin

· HORNBACH pune la dispoziția clienților noi proiecte de amenajare a grădinii: Acoperișul verde, Colectarea apei de ploaie, Grădina urbană etc. · Substratul standard universal rămâne, și în 2024, în topul celor mai vândute produse din gamă în perioada de sezon · Trei direcții noi în adaptarea grădinii la ideile clientului: Grădina de legume, Grădina de relaxare și Grădina de familie

Iubești fotbalul și vrei să plasezi pariuri pe Euro 2024? Joacă responsabil! (P)

Postat de Admin

Fotbalul stârnește emoții și entuziasm în rândul fanilor din întreaga lume. Anul acesta, este rândul Campionatului European de Fotbal să atragă atenția suporterilor și pasionaților de pariuri. Dacă te regăsești printre suporterii înfocați și îți place să adaugi adrenalină meciurilor prin pariuri sportive, este important să te asiguri că o faci responsabil.

Începe Târgul Național Imobiliar TNI 24-26 mai 2024 la Palatul Parlamentului

Postat de Admin

Proprietăți imobiliare de 7 MILIARDE € scoase la vânzare la TNI, oferte imobiliare la prețuri speciale în capitală provincie și străinătate, reduceri la imobile ce cumuleaza 350 milioane €, soluții de creditare imobiliară și variante de eficientizare energetică a locuinței ! DESPRE ȘI PENTRU OAMENI !

Cum să îți faci o casă sustenabilă (P)

Postat de Admin

Sustenabilitatea a devenit un subiect de prim-plan în toate industriile, iar domeniul construcțiilor nu face excepție. Pe măsură ce impactul încălzirii globale devine tot mai evident, oamenii și-au îndreptat atenția către soluții mai prietenoase cu mediul, care să asigure confortul și bunăstarea fără a dăuna planetei. Casele sustenabile reprezintă o alternativă tot mai căutată, construcții care minimizează amprenta de carbon și valorifică resursele regenerabile.

Soluția pentru încălzirea eficientă și durabilă a casei tale (P)

Postat de Admin

Alegerea sistemului de încălzire pentru locuința ta este una dintre deciziile cele mai importante pe care le vei lua. Nu doar că va determina confortul și eficiența energetică a casei tale, dar va avea un impact semnificativ și asupra bugetului tău pe termen lung. Printre opțiunile de calitate se numără centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 de 25 kW, o soluție de încălzire în condensație care combină performanță, fiabilitate și economie într-un pachet modern și inteligent pentru o casă de dimensiuni medii.

Proprietăți imobiliare de 7 MILIARDE EURO scoase la vânzare la TNI !

Postat de Admin

Ești în căutarea locuinței perfecte pentru tine și familia ta? Ești investitor imobiliar? Acționezi în piața de profil ca profesionist în imobiliare?

Prima Development Group a achiziționat un teren de 6 ha în zona Sisești. Vrea să construiască cel mai mare ansamblu rezidențial situat pe malul unui lac din nordul Bucureștiului

Postat de Admin

Adriana Drăgușin

123...345

Anunturi recente:

Apartament 2 camere 13 Septembrie, Bucuresti 53 m2 2 camere Localizare Parter/P+8 450€
Casa/Vila Corbeanca, Corbeanca 240 m2 Casa/Vila Localizare 340.000€
Garsoniera Dorobanti, Bucuresti 40 m2 Garsoniera Localizare Parter/P+3 470€
Garsoniera Tatarasi, Iasi 39 m2 Garsoniera Localizare 54.999€
Garsoniera Piata Voievozilor, Iasi 36 m2 Garsoniera Localizare 59.500€

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Imobiliare.net te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu