Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 2 camere, Calea Cisnadiei, Sibiu

€120.000

Detalii despre proprietate

De vanzare apartament premium in conformitate cu standardele nZEB ( consum de energie aproape zero ), de 2 camere cu terasa si loc de parcare subteran, pozitionat de la etajul intermediar 1, orientat spre SUD-VEST, localizat in zona Arhitectilor.

Apartamentul se afla intr-un imobil finalizat in anul 2024 care beneficiaza de caracteristici tehnice esentiale unui imobil pasiv. Blocul detine panourile fotovoltaice care furnizeaza energia electrica necesara pentru functionarea pompele de caldura, furnizarea apei calde de consum din locuinte, parcarea subterana in care accesul se face prin intermediul liftului auto, iluminatul pe casa scarii, iluminatul exterior al imobilului si al intregii zone verzi.

Din punct de vedere structural imobil este edificat pe structura de rezistenta tip cadru din beton armat cu grinzi din beton armat, aceleasi materiale fiind utilizate si la peretii de delimitare a apartamentelor ( 30 cm ) cat si la cei de compartimentare, atuu din prisma insonorizarii cat si a izolarii fonice. Imobilul beneficiaza de termosistem exterior din polistiren grafitat de 15 cm, acoperit cu tencuiala decorativa si video interfon la intrarea in bloc.

Apartamentul are 50.90 mp utili, acesta este compus dintr-un hol de acces 4,90 mp unde poate fi amenajata zona de primire cu pantofar si cuier, camera de zi tip open space cu bucataria de 27.70 mp care prezinta posibilitate de separare, dormitorul de 13,20 mp si baia de 5.10 mp.

Pe langa suprafata utila a locuintei aceasta detine si un balcon de 9.70 mp utili in care accesul se face atat din camera de zi cat si din bucatarie.

Parcarea se realizeaza pe propriul loc de parcare in parcarea subterana.

Apartamentul detine dotari moderne printre care sunt: confortul termic este asigurat de catre sistemul de incazire si racire montat in pardoseala marca Uponor iar temperatura este controlata cu ajutorul termostatelor individuale montate in fiecare incapere, jaluzele actionate electric incastrate in structura blocului, tamplarie PVC marca Salamander Green Evolution profilul de 79 mm cu geam termopan cu 3 foi de sticla LOW-E, usa metalica de acces anti-efractie, video-interfon.

Pe langa dotarile mentionate apartamentul se preda finisat la cheie cu parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, usi interioare, prize si intrerupatoare, acestea vor fi alese chiar de dumneavoastra si incluse in pretul apartamentului.

Terenul liber aflat in fata cat si in lateralul blocului insumeaza 2000 mp care va ramane zona verde amenajata cu cale de acces pietonala si cale de acces auto pentru a ajunge la liftul auto si parcarea subterana.

Valoarea de achizitie a apartamentului este de 120.000 + TVA, acesta poate fi achizitionat si cu ajutorul unui credit bancar. ID intern: 2330.

Despre Agentie

Atum Imobiliare

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Canalizare
Incalzire: Termoficare

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Mobilat: Nemobilat
Contorizare: Caldura, Apa
Dotari imobil: Interfon

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

Anunturi recente:

Casa/Vila Ploiesti, Ploiesti 192 m2 Casa/Vila Localizare 270.000€
Apartament 3 camere Ultracentral, Arad 135 m2 3 camere Localizare 137.500€
Apartament 2 camere Ultracentral, Arad 77 m2 2 camere Localizare 98.000€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Imobiliare.net te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu