Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 2 camere, Piata Cluj, Sibiu

€84.500

Detalii despre proprietate

De vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu, apartament cu 2 camere mobilat si utilat care detine loc de parcare subteran, situat la etajul intermediar 1 al unui imobil constructie noua cu doar patru nivele ce dispune de lift marca Schindler, curte interioara, locuri private de parcare atat pentru locatari cat si pentru vizitatori si loc de joaca pentru copii.

Suprafata utila a apartamentului este de 49,70 mp, acesta avand o compartimentare practica atat in scopul unei locuintei rezidentiale fie in scopul unei investitii, la intrare regasim un hol cu spatiu destinat cuierului cu pantofar, camera de zi open space cu bucataria unde este amenajat si dinningul, dormitorul cu acces intr-un dressing generos si baia amenajata cu cabina de dus.

Parcarea se realizeaza pe propriul loc de parcare aflat in subsolul imobilului unde se afla adapostul ALA de protectie civila.

Imediat dupa finalizare constrctiei in anul 2023 si darea ei in folosinta s-au facut si ulterioarele amenajari: placarea pardoselii cu parchet SPC waterprrof in camere si bucatarie, gresie in baie si placarea baii cu faianta, gletuirea si zugravirea peretilor in vopsea lavabila alba, montarea usilor marca Naturen, montarea plintelor si a pragurilor, pozitionarea prizelor si intrerupatoarelor marca Schneider Sedna.

Pe langa amenajari apartamentul mai beneficiaza si de dotari precum: centrala termica de apartament pe gaz marca Bosh in condestatie dotata cu senzor de gaz si termostat wireless, calorifere din otel termostatate, usa de acces metalica placata cu panou MDF, tamplarie PVC cu geam termopan marca VEKA cu 5 camere 3 foi de sticla LOW-E, tabloul general pentru consumatorii de putere si curenti slabi, instalatie electrica din cupru.

Apartamentul se preda complet mobilat si utilat cu mobilier de bucatarie realizat pe comanda cu electrocasnice incorporate ( plita electrica, cuptor electric, hota, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe si uscator ), camera de zi amenajata cu mobilier specific si perete de contrast placat cu lemn, dormitorul amenjat ca atare si delimitat de restul camerelor cu sticla iar baia amenajata cu obiecte sanitare suspendate si mobilierul necesar.

Valoarea de achzitie a locuintei este de 84.500 euro, acesta se poate achizitiona si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 2221.

Despre Agentie

Atum Imobiliare

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Lux
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa
Dotari imobil: Interfon, Lift

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

Anunturi recente:

Apartament 2 camere Chiajna, Chiajna 45 m2 2 camere Localizare Et.5/P+7 399€
Apartament 2 camere Drumul Taberei, Bucuresti 50 m2 2 camere Localizare Et.4/P+10 570€
Apartament 2 camere Militari, Bucuresti 63 m2 2 camere Localizare Et.2/P+4 600€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Imobiliare.net te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu